torsdag 21 augusti 2014

Bättre och bättre dag för dag

Jodå, jag får bestämma tempo lite oftare nu. Men - att vara helkoncentrerad på att Juppe inte bryter av gör också att jag faktiskt inte har en aning om han töltar rent. Det blir för mycket för mig att hålla reda på.

När sista pölen på vägen dök upp och Juppe förstod att jag baske mej inte tillät trav gjorde han det sötaste lilla hopp man kan tänka sig. :-)

Blir lite sugen på att hoppträna. Variation är inte dumt.

Och är så glad, så glad. Har en lektion att se fram mot på tisdag, och dagen efter att Juppe flyttat till nytt stall är det kurs där som vi är anmälda till. Kolla in det här. Verkar kul eller hur?

Mungiporna pekar uppåt - roligt att ha lite happenings framöver.

PS! Grannens hästar har fått en liten beteshage en bit bort från ordinarie hagen. Det betyder att de måste ledas dit. Juppe och jag tajmade precis deras gräsätartid med vår motionsrunda. En av grannens hästar gjorde ett milt uppror, och jag blev lite rädd. Jag tänkte att nu jädrars sliter sig nog hästen och kommer efter oss, jag greppade spöet på ett stadigt sätt och gjorde mig mentalt beredd. Vad gjorde Juppe då? Hästen som aldrig, aldrig har gnäggat på en lektion eller öh, ja, över huvud taget. Han spänner upp sig och gnäggar!
HA, HA! Snuppelito.

2 kommentarer: