torsdag 23 juli 2015

Å! Klia kompis!

Stackars Juppelito, han blev uppenbart jättejättejätteglad över att hamna mittemot kompisen Patti i stallgången. Juppe tittade och tittade. 


Och så streeeeetade han mot Patti, vek ut sin fina överläpp och stylade kompisen i pannluggen.
Juppe var så nöjd, så nöjd. 


Och Patti. Ja, han var som vanligt.


En liten happening för världens bästa häst i alla fall.

Försöker komma ihåg att mocka ur Juppes lilla sjukhage någon gång då och då. Har fått nådig tillåtelse av högt älskade maken att låta bajset åka i vår bil, då i en hink med lock. Juppe bidrar just nu till vår hushållskomposts snabba tillfrisknande.

I dag gick Yret i lilla hagen närmast stugan.

Hon är verkligen en häst med attityd. Störst och bäst på hela gården. Klart jag ville fotografera henne, hon stod så fint i motljus och allt.


Hon riktar något mot mig. Ska jag spränga staketet?


Nej. Jag tänker INTE komma närmare. 


Sluta tjata! Utan morötter blir det inget fotograferande av.


Muttra, muttra.


Sådärja. Nu kan hon fotografera svansen med teleobjektiv om hon vill. 

2 kommentarer:

  1. Åhhh, han längtar efter socialisering, stackars Juppe! När vi har haft Frodi i sjukhage har vi turats med de andra hästarna att gå med honom, det har funkat jättebra. Kan det vara nåt?? Våra gick i skift om ca4-6 timmar var :) Ingen som protesterade eller bråkade, verkade som att alla förstod!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst gör han det! Han saknar sina kompisar. Juppe har ju kompisar som går i hagarna bredvid, men ingen kompis i själva hagen. Det kanske vore en ide? Men det får förstås gårdsägaren avgöra. Ska bli skönt att veta hur länge det här ska pågå i alla fall, förhoppningsvis på tisdag.

      Radera